top of page

Milyen problémákra nyújt azonnali megoldást az SLM?

Ügyvezetőknek, tulajdonosoknak

Az SLM-et azért alkották meg számvitelben és cégvezetésben tapasztalt szakembereink, hogy időt takarítson meg Neked és korszerű valamint pontos információkat nyújtson a vállalkozásod pénzügyeiben, amely alapján megalapozott döntéseket tudsz hozni. 

Az SLM-ben kialakítottuk a jóváhagyási folyamatot, azonnali információkat mutatunk vállalkozásod kintlévőségeiről. Ezen kívül elérhetőek a vezetői riportok, a várható cash flow-t, valamint aktuális ÁFA kalkuláció is segíti a pénzügyi tervezést. 

Egy szoftverben fogod látni a számlatörténeteidet. Dacára annak, ha több banknál is van számlája a vállalkozásnak, az SLM felületén mindegyik aktuális egyenlegét, számlatörténetet eléred. Nem kell különböző banki szoftverekbe belépned, jelszókat beírnod, mindent egy helyen látsz. Lehetőséget kínál a szoftver az elmúlt időszak bevételeinek, kiadásainak az elemzésére is! 

A bejövő számlák iktatási automatizmusával, valamint a NAV adatkapcsolattal jelentős munkaidőt takarítunk meg, így kollégáid azt fel tudják használni hatékonyan a vállalkozás főtevékenységéhez. 

Nem csak számítógépen, hanem mobil applikáción keresztül is elérhető az SLM összes lényeges funkciója. Ezáltal bármikor és bárhol (akár nyaralás közben) láthatod a cég pénzügyi helyzetét, számlát hagyhatsz jóvá, vagy egy fényképpel számlát küldhetsz iktatásra a kollégáknak.

1.
2.
3.

Az SLM lehetőséget nyújt több vállalkozás kezelésére. Az SLM-et úgy terveztük, hogy bármikor gyorsan bevezethető megoldás legyen partnereinknek. Használati kézikönyv, oktatóvideók állnak rendelkezéseire ügyfeleinknek, valamint lehetőségük van egy külön set-up szolgáltatást is igényelni.

4.

Pénzügyeseknek, irodavezetőknek, irodai asszisztenseknek

Az SLM automatizációval támogatja az iktatást. A feltöltött számlaképen a rendszer gombnyomásra megkeresi a számlaszámot és partnert, amit alapján a NAV-hoz beérkezett számla listából kikeresi a számlát és betölti annak adatait, így nincs szükség adatrögzítésre!

Az SLM-el pár másodperc a számla feltöltés. Drag and drop módszerrel vagy file feltöltéssel, illetve fotó készítéssel is van lehetőség az új bizonylatok feltöltésére. Számítógépről és mobilról egyaránt. 

1.

Van lehetőség megadni a számlához tartozó költséghelyet (ezt is kiválasztott sablonból), illetve belső megjegyzéseket hozzáírni, ami értékes információ lehet a kollégáknak. Az automatizációval támogatott iktatás utána a számla a könyvelőhöz kerül könyvelésre és a vezetőkhöz utalás előtti jóváhagyásra. Az SLM támogatja a pénzügyes, asszisztens, irodavezető kollégák munkáját is, a jóváhagyott számlákból egy gombnyomásra utalási fájl-t generálhatnak, amit azután már csak fel kell tölteni a bankba!  

2.

Adategyezés esetén az SLM felismeri a bejövő utalásokat és számlákhoz rögzíti. Amennyiben nem egyeznek az utalási adatok, úgy is pár kattintással egymáshoz lehet rendelni! A kollégák munkáját támogatja továbbá az automatikus behajtási modul, amely a fizetési emlékeztetők és felszólító levelek kiküldését automatizálja.​

3.

Az SLM élő kapcsolatban van céginformációs rendszerrel, így számla kiállításnál már láthatjuk például azt is, ha valamelyik partnerünk felszámolás alá kerül. A könyvelő ugyanazokból az adatokból tud dolgozni, mint a kollégák, hiszen az SLM-ből lehetőség van adatátadásra a könyvelőprogramok számára! 

4.
Neon Ring Lights

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY MEGISMERKEDJ AZ SLM-EL?

bottom of page