top of page

Milyen problémákra nyújt azonnali megoldást az SLM?

Business meeting

Ügyvezetőknek, tulajdonosoknak

Az SLM-et azért alkották meg számvitelben és cégvezetésben tapasztalt szakembereink, hogy időt takarítson meg Neked és korszerű valamint pontos információkat nyújtson a vállalkozásod pénzügyeiben, amely alapján megalapozott döntéseket tudsz hozni. 

Az SLM-ben kialakítottuk a jóváhagyási folyamatot, azonnali információkat mutatunk vállalkozásod kintlévőségeiről. Ezen kívül elérhetőek a vezetői riportok, a várható cash flow-t, valamint aktuális ÁFA kalkuláció is segíti a pénzügyi tervezést. 

Egy szoftverben fogod látni a számlatörténeteidet. Dacára annak, ha több banknál is van számlája a vállalkozásnak, az SLM felületén mindegyik aktuális egyenlegét, számlatörténetet eléred. Nem kell különböző banki szoftverekbe belépned, jelszókat beírnod, mindent egy helyen látsz. Lehetőséget kínál a szoftver az elmúlt időszak bevételeinek, kiadásainak az elemzésére is! 

A bejövő számlák iktatási automatizmusával, valamint a NAV adatkapcsolattal jelentős munkaidőt takarítunk meg, így kollégáid azt fel tudják használni hatékonyan a vállalkozás főtevékenységéhez. 

Nem csak számítógépen, hanem mobil applikáción keresztül is elérhető az SLM összes lényeges funkciója. Ezáltal bármikor és bárhol (akár nyaralás közben) láthatod a cég pénzügyi helyzetét, számlát hagyhatsz jóvá, vagy egy fényképpel számlát küldhetsz iktatásra a kollégáknak.

1.
2.
3.

Az SLM lehetőséget nyújt több vállalkozás kezelésére. Az SLM-et úgy terveztük, hogy bármikor gyorsan bevezethető megoldás legyen partnereinknek. Használati kézikönyv, oktatóvideók állnak rendelkezéseire ügyfeleinknek, valamint lehetőségük van egy külön set-up szolgáltatást is igényelni.

4.
Office

Pénzügyeseknek, irodavezetőknek, irodai asszisztenseknek

Az SLM automatizációval támogatja az iktatást. A feltöltött számlaképen a rendszer gombnyomásra megkeresi a számlaszámot és partnert, amit alapján a NAV-hoz beérkezett számla listából kikeresi a számlát és betölti annak adatait, így nincs szükség adatrögzítésre!

Az SLM-el pár másodperc a számla feltöltés. Drag and drop módszerrel vagy file feltöltéssel, illetve fotó készítéssel is van lehetőség az új bizonylatok feltöltésére. Számítógépről és mobilról egyaránt. 

1.

Van lehetőség megadni a számlához tartozó költséghelyet (ezt is kiválasztott sablonból), illetve belső megjegyzéseket hozzáírni, ami értékes információ lehet a kollégáknak. Az automatizációval támogatott iktatás utána a számla a könyvelőhöz kerül könyvelésre és a vezetőkhöz utalás előtti jóváhagyásra. Az SLM támogatja a pénzügyes, asszisztens, irodavezető kollégák munkáját is, a jóváhagyott számlákból egy gombnyomásra utalási fájl-t generálhatnak, amit azután már csak fel kell tölteni a bankba!  

2.

Adategyezés esetén az SLM felismeri a bejövő utalásokat és számlákhoz rögzíti. Amennyiben nem egyeznek az utalási adatok, úgy is pár kattintással egymáshoz lehet rendelni! A kollégák munkáját támogatja továbbá az automatikus behajtási modul, amely a fizetési emlékeztetők és felszólító levelek kiküldését automatizálja.​

3.

Az SLM élő kapcsolatban van céginformációs rendszerrel, így számla kiállításnál már láthatjuk például azt is, ha valamelyik partnerünk felszámolás alá kerül. A könyvelő ugyanazokból az adatokból tud dolgozni, mint a kollégák, hiszen az SLM-ből lehetőség van adatátadásra a könyvelőprogramok számára! 

4.
Work Space

Funkciók

Azonnali ÁFA információk

NAV adatbázis összeköttetés

Számlakép felismerés, automatizált iktatás

Számlázás, e-számlázás

Naprakész cash-flow kimutatás

Integrált banki történet

Automatizált banki összepárosítás

Összesített banki egyenleg

Kintlévőség kimutatás

Könyvelés

Aktuális vevő egyenleg

Vezetői riportok

Adatátadás könyvelői programoknak

Több cég kezelése

Jóváhagyások

Neon Ring Lights

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY MEGISMERKEDJ AZ SLM-EL?

bottom of page