top of page
slm oldal-2.png

Gyakori kérdések az SLM System-ről

Business Meeting

Mit várhatsz a személyes / online bemutatótól?

Amikor jelentkezel a program bemutatóra, a csapatunkból egy kollégánk felveszi veled telefonon a kapcsolatot. Pontosítják az igényeid, valamint megbeszélnek egy időpontot egy kötetlen szoftver bemutatóra, amit személyesen irodánkban, illetve online is megtarthatunk. A bemutató során megismerheted a szoftvert, mi pedig megismerhetjük igényeid, prioritásaid és üzleti struktúrád, valamint lehetőség nyílik a használattal, bevezetéssel kapcsolatos kérdéseket átbeszélni.

Software Engineers

Hogy kell elképzelni a szoftver bevezetését?

Amikor döntöttetek az SLM System bevezetéséről, megkezdéséről, dedikált kollégánkkal elvégzitek a regisztrációt, valamint az általános beállításokat. Szoftverünket úgy alakítottuk ki, hogy könnyű legyen a használata. Felépítése egyszerű, logikus kialakítás jellemzi. Azonban természetes, hogy a használat során felmerülhetnek kérdések.

Tanítsd be a kollégáid gyorsan online oktató videóink segítségével vagy kérd a bevezetésben jártas kollégáink segítségét.

Általánosan a bevezetés folyamata pár alkalmat vesz igénybe, így

3-4 hét alatt a szoftver sikeresen bevezethető.

Névtelen terv-9.png

Milyen biztonsági megoldásokat alkalmazunk az SLM SYSTEM rendszerben?

Az elektronikus számlázás biztonságosságát a hatályos jogszabályoknak való megfelelés, valamint az ennek kapcsán előírt technológiai követelmények betartása garantálja (hitelesítő szolgáltató által kiállított elektronikus aláírással való ellátás, időbélyegzés). A kiállított számlákat a felhőben redundásan - többszörös példányban - tároljuk. A kiállított és elektronikusan aláírt számlákon feltüntetjük a kiállító IP címét, így egy esetleges komolyabb csalási kísérlet esetén, kinyomozható a forrás.

A böngésződ és a kiszolgáló számítógépünk között minden kommunikáció titkosítva történik.

bottom of page